VỀ CHÚNG TÔI


Yên Home (còn gọi là YÊN) không phải là một trung tâm tiếng anh, không tọa lạc trong các tòa nhà cao tầng hiện đại, mà YÊN định hình là một mô hình giáo dục với phong cách homestay thân thiện, nơi bạn có thể học tập và chia sẻ cùng nhau như người thân trong gia đình.

Giữa phố thị ồn ào, YÊN mang cho bạn một không gian học tập nhẹ nhàng thư giãn, thoải mái mỗi khi bạn đến học tập cùng Yên. Ở đây, bạn hoàn toàn cho mình được thảnh thơi tự mình pha và nhâm nhi một tách trà, cà phê. Có một góc nhỏ riêng ở Yên, bạn có thể ngồi yên thư giãn, cảm nhận làn gió mát nhẹ và đọc một cuốn sách hay, tự cho mình những khoảnh khắc được thở nhẹ, được thoải mái sau những ngày học tập, làm việc căng thẳng. YÊN chỉ mong muốn gửi bạn một giá trị giáo dục thật sự và đạt chất lượng học tập tốt nhất mỗi khi bước vào gia đình YÊN.

Thầy Cô là những giáo viên có niềm hạnh phúc với công việc “happy teachers”, đóng vai trò là người hướng dẫn, là người anh, người chị, người bạn, người em sẵn sàng hỗ trợ học viên một cách khách quan, chân thành. YÊN thấy hạnh phúc và thành công khi các bạn có được niềm vui mỗi ngày khi đến học tập ở đây, thấy mỗi ngày bạn sống có nhiều ý nghĩa, thành công và hạnh phúc hơn.

YÊN hướng đến xây dựng một cộng đồng văn minh, trí thức và phát triển, góp phần làm cho cuộc sống tốt đẹp hơn!

YÊN HOME, which is also known as Yen, is neither an English language center nor located in a modern building, yet YEN has been being formed as an education model with a style of a cozy home in which you can learn and share with others just like the way your family members often do.

Although located in center of a vibrant city, YEN always intends to bring you a relaxing atmosphere as well as a joyful studying environment whenever you come. At Yen, it’s certainly up to you to make a cup of tea or coffee then enjoy it in your own space. Whether it’s a hectic day at work or a stressful day at school, you can spend a little time letting your hair down by sitting in a quiet corner where you can read an interesting book while indulging yourself in a fresh wind. Yen’s ultimate desire is to deliver the true value of education and the highest quality courses to every student once they join us.

Yen has gathered ‘happy teachers’ who are really passionate about their jobs and would always like to act not only as instructors, but also brothers or sisters of the students. Consequently, they are always willing to assist their student as friends or even as family members in an objective and sincere manner. As a matter of fact, it is a true happiness and a real success of YEN to see your joy through learning and living your life more meaningfully every day.

YEN is looking forward to building a civilized and intellectual community that contributes to the development of our society.